Schrijfschool
Wil jij schrijven vanuit je hart? Om jezelf en je bedrijf op authentieke, begrijpelijke en toegankelijke wijze te etaleren? Om daar woorden aan te geven, zodat het klopt bij wie jij bent, bij jouw gave? Kom dan naar de Schrijfschool. Een cadeautje aan jezelf. Jouw teksten gaan voor je werken.

In de Schrijfschool vind je zowel online als offline trainingen. De workshops geef ik vrijwel altijd aan zee. Mijn wieg staat in Castricum aan zee, daar liggen mijn roots. Met mijn voeten in het zand en kijkend naar de oneindige horizon kom ik tot rust. Ook mijn workshopdeelnemers zie ik landen als ze het zand tussen hun tenen voelen. Je zintuigen staan wijd open, dus ideaal om deze in te zetten tijdens het schrijven. Een workshop aan zee is echt een dag voor jezelf. Om uit te waaien, bij te komen, te reflecteren, te ontmoeten en vooral om heel veel te leren.


LOADING

Schrijfzin. Dat is precies wat ik heb ontdekt na deze dag met jou op het strand. Voor mij de perfecte setting om te mogen laten zijn, dat wat zich aandient. Jij die daar kernachtig en puur precies de juiste input voor gegeven hebt, waardoor ik nu weet; schrijven heeft zin, ik heb zin in schrijven. Mijn schrijfsels mogen er zijn. In ieder geval voor mijzelf. En het smaakt naar meer. Wat een waardevolle dag. Dank je wel.
Saskia van der Storm
Tijdens Blogzin heeft Marije me laten ervaren hoe makkelijk schrijven kan zijn. Ik heb ontdekt dat schrijven vanuit mijn gevoel en intuïtie niet alleen heel fijn voelt, maar bijna moeiteloos gaat. Met plezier reserveer ik nu tijd om te gaan schrijven.
Jolanda Hoogkamer
Dankzij de praktische tips en waardevolle feedback van Marije van @schrijfzin heb ik mijn schroom overwonnen.
Jolanda van Dorst
Veel meer dan schrijven... een ontmoetingsplek van krachtige liefdevolle vrouwen die in alle kwetsbaarheid hun verhalen deelden. Wat een heerlijke dag. Dank!!
Jellie Pijpers, www.opaal.nu


Schrijfschool