Jouw levensverhaal op papier
Verlang je ernaar om jouw levensverhaal op papier te zetten? Weet je alleen niet hoe je kunt beginnen? Heb je behoefte aan inzicht in jouw pad tot nu toe? Wat is de rode draad in jouw leven? Wat waren de echte diepte- en hoogtepunten? Ik coach jou door de hoofdstukken van jouw leven.


Biografisch schrijven gaat over jouw leven. En dus ook dat van jouw (voor)ouders. Dat kun je niet negeren. Je schrijft over je vader, je moeder, jeugdherinneringen. Je tekent je levenslijnen, brengt overzicht en structuur aan in je levensfases en schrijft over wie jij bent, je identiteit. Door de afwisselende biografische schrijfoefeningen heb jij al snel jouw levensverhaal op papier. Voor jezelf en wellicht ook voor je nageslacht. Hoe mooi is dat? Ieder hoofdstuk uit jouw leven komt aan bod. En ik zorg er samen met jou voor dat het resultaat helemaal naar wens is. 


Deze inzichtgevende coachdag vindt plaats bij
Beachclub Titus in Den Haag, of op een nader af te spreken locatie.

€ 397,- (ex btw)
inclusief lesmateriaal, schrijfboekje, lunch, koffie en thee


Na deze dag:
  • heb jij de 6 hoofdstukken van jouw leven op papier
  • heb je de basis voor je boek en/of familieverhaal gereed
  • is jouw levenspad en levensmissie helder inzichtelijk
  • heb je heel veel inzichten verkregen over jouw tijdlijn
  • weet je hoe storytelling werkt

Locatie
Beachclub Titus
Strand Zuid 12, Den Haag-Kijkduin

Stacks Image 1490

Marije heeft mij begeleid met het schrijven van mijn levensverhaal. Ze was zeer betrokken en stelde goede en doortastende vragen. Ze gaf structuur en bracht me tot de kern van mijn verhaal. Ook bracht ze nieuwe inzichten op hoe mijn leven gelopen is. Haar betrokkenheid gaat door na de training, waardoor mijn verhaal nog verder is verbeterd. Het heeft me vertrouwen, structuur en rust gegeven. Ik heb eindelijk mijn verhaal geschreven. Hier was ik al 1,5 jaar mee bezig. Voor mij was dit belangrijk omdat het om volledige erkenning gaat van wie ik nu ben en ook omdat ik het meer wil delen zodat het anderen kan inspireren en motiveren om goede keuzes voor jezelf te maken vanuit eigenwaarde en eigenliefde.
Eva Ghijsels
De enthousiaste en integere begeleiding van Marije brengen je 'vergeten' herinneringen weer tot leven. Een échte aanrader!!
Ingrid Dercksen


Programma: