Training Blogzin
Blog jij regelmatig of ben je van plan dit te gaan doen? Laat jij de commerciële kracht van bloggen aan je voorbij gaan, omdat je niet weet hoe? Dan is deze training precies wat jij nodig hebt.

Het is mijn missie om jou en je bedrijf op authentieke, begrijpelijke en toegankelijke wijze te etaleren. Om daar woorden aan te geven. Dat het klopt bij wie jij bent, bij jouw gave. Zodat jij schrijvend kunt ondernemen vanuit je hart. Tijdens de training Blogzin leer je om moeiteloos te bloggen over je bedrijf en expertise. Je bouwt hiermee het fundament van jouw onderneming. Jouw teksten gaan voor jou werken.

Ik leer je om verhalen te vertellen, op papier, vanuit jouw expertise, je bedrijf en authenticiteit. Want weet je dat het allemaal al aanwezig is in jou? Praktische schrijftips helpen jou om je eerste blogs ook echt te schrijven. Het resultaat is verbluffend!

Je raakt geïnspireerd door de mede-cursisten en schrijfthema’s, waardoor je zelf een hele lijst met blogonderwerpen verzamelt. Ook ontdek je dat bloggen niet veel tijd hoeft te kosten als je schrijft vanuit je hart en het gestructureerd aanpakt.LOADING

€ 157,- (ex btw)
inclusief lesmateriaal, schrijfboekje, lunch, koffie en thee


Na deze training:

  • heb jij nooit meer last van een schrijfblokkade
  • durf jij te schrijven, recht vanuit je hart
  • kun jij moeiteloos bloggen vanuit jouw ervaringen, expertise en authenticiteit
  • schrijf je vloeiende, boeiende en wervende blogs waardoor je lezers jouw fans en klanten worden
  • bedenk je pakkende kopteksten zodat jouw blogs goed worden gelezen
  • heb je een stapel blogs gereed die je direct kunt publiceren
  • heb je een inspirerende lijst met potentiële blogonderwerpen, zodat jij voorlopig voort kunt
  • ontvang jij gratis feedback van mij op de eerste drie blogs die jij schrijft en wilt publiceren; deze nazorg is een goede stok achter de deur om het ook echt te gaan doen.

Locatie
Beachclub Titus
Strand Zuid 12, Den Haag-Kijkduin

Stacks Image 1808

Bedankt voor de informatie, inspiratie en vooral ook het vertrouwen dat je gaf. De drempel om nu echt te gaan bloggen is weg en ik ga meteen van start!
Saskia Rijkaard
Vooral geleerd dat bloggen veel minder ingewikkeld is dan ik dacht. Aan de hand van allerlei oefeningen verschillende blogs geschreven! Een hele fijne, zinvolle dag met een leuke groep dames. Dank hiervoor.
Kirsten Meijer
Tijdens de blogtraining viel me op dat Marije erg veel rust en vertrouwen geeft waardoor ik in een middag ineens veel artikelen had geschreven en met meer vertrouwen de deur uit ging.
Eva Ghysels
Ik heb echt genoten van een dag vol inspiratie, gezellige mensen, lekker eten en de 'verwarmende' zon.
Jolanda Schager


Bloggen aan zee