Teksten die raken
Als tekstschrijver dompel ik mij graag onder in jouw organisatie. Ik schrijf teksten vanuit verbinding, met jou, met de geïnterviewde, met je bedrijf. Waarom? Omdat ik de lezers wil raken. De teksten die ik voor jou schrijf of redigeer, geven een kriebel, een verlangen, een behoefte, een traan of een lach bij de lezer. Dan gebeurt er namelijk wat en komt jouw lezer in actie.
Dus ja, ik schrijf doelgericht en recht vanuit jouw (bedrijfs)hart. Als tekstschrijver of (eind)redacteur. Ik ben dol op interviewen. Ik kan goed luisteren en voer graag mooie gesprekken, om tot de kern komen. Om het vervolgens uit te werken in een prachtig artikel met pakkende citaten.

Kun je mijn hulp gebruiken? Neem dan
contact met me op. We bespreken samen wat ik voor je kan betekenen.

Strippenkaart eindredactie
Ik kom geregeld schrijffouten tegen in blogs, nieuwsbrieven, e-books en op websites. Heel begrijpelijk, want een foutje is snel gemaakt en je wordt soms zelf een beetje blind voor je eigen teksten. Maar het is jammer als je daardoor een onprofessionele indruk maakt en jouw lezers vervolgens afhaken.

Ik ben gek op taal, op spelen met woorden. Ik schrap alle stopwoorden, overbodige tussenwoorden, maak van passieve actieve zinnen, haal natuurlijk alle foutjes eruit en let op consistent gebruik van interpuncties. Ik houd namelijk van duidelijke taal en wil dat jouw sprankeling doorklinkt in de tekst.

Ik kan al jouw schrijfsels nog even checken (binnen 48 uur) op spelling, grammatica, typefoutjes en interpuncties. Zodat jij er zeker van bent dat jouw publicaties altijd foutloos zijn. Een strippenkaart bevat 10 strippen, te gebruiken voor 10 schrijfsels. Denk hierbij aan:

- (digitale) nieuwsbrieven
- blogs & columns
- artikelen
- webpagina's
- direct mailings
- persberichten
- vacatureteksten

Voor proefdrukken, opleidingsgidsen, cursusmateriaal e.d. reken ik meer strippen, afhankelijk van het aantal pagina's. Dit bespreek ik vooraf met jou.

10 strippen voor € 197,- (ex btw)


Stacks Image 5892
Joke Brons
Management assistent
ZF Services Nederland


"Sinds Marije is toegtreden tot ons redactieteam voor de klantennieuwsbrief, is er rust."
Marije neemt namelijk de grootste taak voor mij uit handen: het najagen van collega’s om teksten aan te leveren en daar waar nodig te redigeren in een artikel dat lekker wegleest. Het scheelt mij twee volle dagen werk die ik nu aan andere activiteiten kan besteden. Ik krijg alle artikelen voor de nieuwsbrief kant-en-klaar aangeleverd zodat ik het direct kan verwerken in de nieuwsbrieventool die we gebruiken. Marije is in dat opzicht voor mij een absolute aanwinst, ze ondersteunt, ze is een goede sparringspartner, heeft frisse ideeën en laat de schrijver in zijn/haar waarde. En dat alles maakt haar uniek in wat ze doet. Ik zou haar dan ook zonder bedenkingen aanbevelen aan anderen. Dank je wel Marije, fijn dat ik je in mijn team heb.
Joke Brons, ZF Services Nederland B.V.

Stacks Image 6107
"Heerlijk Marije, wat ben jij hier toch goed in… Jij bouwt altijd een goud randje om een verhaal."

Astrid Kies
NLP-trainer & coach
www.astridkies.nl

Stacks Image 6097
"Wat word ik toch blij van jou! Heerlijk je suggesties, ik voel me rijk met jouw fijne feedback! Snelle reactie ook trouwens, dank je wel. Je biedt me niet alleen correcties en suggesties, je geeft me er ook energie en vertrouwen bij cadeau!"

Inge van der Wijden
Mental en businesscoach
www.coachinge.nu

Als tekstschrijver werk(te) ik o.a. voor:

Stacks Image 5924
Stacks Image 5927
Stacks Image 5940
Stacks Image 5943
Stacks Image 5947
Stacks Image 5950
Stacks Image 5933
Stacks Image 5936
Stacks Image 5954
Stacks Image 5957
Stacks Image 5961
Stacks Image 5964

Ik ben de vaste eindredacteur voor:

Stacks Image 6025
Stacks Image 6023
Stacks Image 6091
Stacks Image 5854
Stacks Image 5856
Stacks Image 5858
Stacks Image 5860
Stacks Image 5862
Stacks Image 5864
Stacks Image 5866
Stacks Image 5868
Stacks Image 5870
Stacks Image 5872
Stacks Image 5874
Stacks Image 5876
Stacks Image 6046
Stacks Image 5882
Stacks Image 5880
Stacks Image 6030
Stacks Image 6059
Stacks Image 6040

Boekredactie