Workshop Blogzin
Vanwege de coronacrisis geef ik voorlopig geen trainingen en workshops aan groepen. Wel kan ik je 1-op-1 helpen met je schrijfwensen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Blog jij regelmatig of ben je van plan dit te gaan doen?
Laat jij de commerciële kracht van bloggen aan je voorbij gaan, omdat je niet weet hoe?

Dan is deze training precies wat jij nodig hebt.
Ik leer je om verhalen te vertellen, op papier, vanuit jouw expertise, je bedrijf en authenticiteit. Want weet je dat het allemaal al aanwezig is in jou? Praktische schrijftips helpen jou om je eerste blogs ook echt te schrijven. Het resultaat is verbluffend!

Je raakt geïnspireerd door de mede-cursisten en schrijfthema’s, waardoor je zelf een hele lijst met blogonderwerpen verzamelt. Ook ontdek je dat bloggen niet veel tijd hoeft te kosten als je schrijft vanuit je hart en het gestructureerd aanpakt.

Stacks Image 7680

Na deze training:
  • weet je waar een blog aan moet voldoen
  • durf jij te schrijven, recht vanuit je hart
  • kun jij bloggen vanuit jouw ervaringen, expertise en authenticiteit
  • bedenk je pakkende kopteksten zodat jouw blogs goed worden gelezen
  • heb je een stapel blogs gereed die je direct kunt publiceren
  • heb je een inspirerende lijst met potentiële blogonderwerpen, zodat jij voorlopig voort kunt
  • ontvang jij gratis feedback van mij op de eerste drie blogs die jij schrijft en wilt publiceren; deze nazorg is een goede stok achter de deur om het ook echt te gaan doen.

Stacks Image 7635
Annemarie van Balen
Ouder & kind coach
www.deschatkaartkindercoach.nl

"Marije heeft als betrokken trainer en deskundig schrijfster mij in staat gesteld om binnen één dag mijn schroom om te bloggen te overwinnen."
Door haar enthousiasme stimuleerde ze mij om samen met de hele groep in een veilige, fijne en wat intieme sfeer mijn hartenkreten aan het papier toe te vertrouwen. Door ze met elkaar te delen en op elkaar te kunnen reageren bracht dit weer nieuwe inspiratie en motivatie voor nog meer prachtige teksten. De training zit ook nog eens boordevol praktische tips en informatie. Het betekent een ferme stap in mijn ontwikkeling door te durven delen en beter te verwoorden wat ik voel en doe. Kortom: een dag met Marije is zo veel meer dan alleen wat woorden op papier leren zetten, het is een schrijffeestje voor iedereen die wat heeft te delen.
Annemarie van Balen

Stacks Image 7657
Carla Pleijers
Massagetherapeut
www.mazzaze.nl

"Het was een dag waarop ik het besluit heb kunnen nemen om te gaan voor mijn blogs, om de wereld te laten lezen wat ik te vertellen heb."
Mijn wens om te schrijven was er en zo af en toe publiceerde ik een blog. Ik wilde best meer, maar mijn twijfels waren groot, want wie vindt mijn verhalen leuk genoeg om te lezen? Hoe pak ik het aan om goede blogs te schrijven en hoe pak ik vervolgens publicatie slim aan? In de training Blogzin aan zee van Marije kwamen al deze aspecten aan bod. Op een uitdagende manier werden we aan het schrijven en voorlezen gezet. Maakten we voor elkaar een lijst met onderwerpen waar je over kan bloggen. En oefenden we met schrijven met al je zintuigen open. Het was heerlijk! Om te ervaren dat vele anderen met mij zich afvragen of er wel publiek voor je blogs is, en dat je zelf moet dealen met die ‘innerlijke criticus’ zoals Marije herhaaldelijk zegt. De positieve feedback en aanmoediging van Marije hebben mij het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig heb om nu echt te gaan voor mijn blogs.
Carla Pleijers

Stacks Image 7645
Annemiek Wils
Eigenaar Shiningkids

"Bij Marije heb ik geleerd om met simpele handvatten mooie teksten te schrijven voor mijn blogs."
Voorheen wist ik wel waarover ik wilde schrijven, maar kwam alles geforceerd op papier en werd het nooit wat ik wilde, nl. pakkende teksten met een boodschap waar andere adoptiemoeders zich in konden herkennen. Ik zag het schrijven van een blog eerst als een blok aan mijn been, maar na de training voelt het als een feestje! De training aan het strand vond ik heerlijk, de zon, de wind en het samenzijn, maakten dat mijn gedachten en gevoelens als letters op het papier verschenen. Marije heeft mij laten ervaren dat het proces van het schrijven van een blog een reisje is, waarbij ik schrijf over wat écht in mij leeft en in ons gezin. Inmiddels gaat het schrijven vanuit mijn gevoel en daardoor komt de boodschap bij de lezer ook echt over.
Annemiek Wils

Blogzin aan zee