Strippenkaart eindredactie
Ik kom geregeld schrijffouten tegen in blogs, nieuwsbrieven, e-books en op websites. Heel begrijpelijk, want een foutje is snel gemaakt en je wordt soms zelf een beetje blind voor je eigen teksten. Maar het is jammer als je daardoor een onprofessionele indruk maakt en jouw lezers vervolgens afhaken.

Ik ben gek op taal, op spelen met woorden. Ik schrap alle stopwoorden, overbodige tussenwoorden, maak van passieve actieve zinnen, haal natuurlijk alle foutjes eruit en let op consistent gebruik van interpuncties. Ik houd namelijk van duidelijke taal en wil dat jouw sprankeling doorklinkt in de tekst.

Ik kan al jouw schrijfsels nog even checken (binnen 48 uur) op spelling, grammatica, typefoutjes en interpuncties. Zodat jij er zeker van bent dat jouw publicaties altijd foutloos zijn. Dit geldt ook voor cursusmateriaal, opleidingsgidsen en proefdrukken.

10 strippen voor € 95,- (ex btw)


Ik ben de vaste eindredacteur voor:

Stacks Image 5854
Stacks Image 5856
Stacks Image 5858
Stacks Image 5860
Stacks Image 5862
Stacks Image 5864
Stacks Image 5866
Stacks Image 5868
Stacks Image 5870
Stacks Image 5872
Stacks Image 5874
Stacks Image 5876
Stacks Image 5878
Stacks Image 5882
Stacks Image 5880

Als Marije een schrijftraining geeft, dan stromen de blogs uit je pen. Als je ook nog met je voeten in de zee staat, dan wil je niet meer naar huis. Daarnaast is ze ook nog eindredacteur voor verschillende boeken van mijn klanten als schrijfcoach. Dus heb je schrijfzin, dan is Marije de juiste keuze.
Jolanda Pikkaart, www.jolandapikkaart.nl
Wat word ik toch blij van jou! Heerlijk je suggesties, ik voel me rijk met jouw fijne feedback! Snelle reactie ook trouwens, dank je wel. Je biedt me niet alleen correcties en suggesties, je geeft me er ook energie en vertrouwen bij cadeau!
Inge van der Wijden, www.coachinge.nu
Heerlijk Marije, wat ben jij hier toch goed in… Jij bouwt altijd een goud randje om een verhaal. #loveit
Astrid Kies, www.astridkies.nl
Ik vier Marije, die kan toveren met woorden en mijn artikel voor Vrouw & Passie weer zo mooi rond heeft gemaakt.
Suzanne Groenstege, www.suzannegroenstege.nl

Werkwijze strippenkaart