(e)Boekredactie
Ik heb van diverse auteurs hun manuscript of ebook mogen redigeren. Voor mij is dat echt een cadeautje om te doen. Ik houd namelijk enorm van lezen en wil als perfectionist dat er geen foutje meer in staat.
Ik check jouw manuscript of ebook op spelling, grammatica, duidelijke en begrijpelijk taal, interpuncties en consistent taalgebruik.
Ik lever een prijsopgaaf op maat, afhankelijk van het aantal woorden. Neem hierover contact me mij op.

In mijn zoektocht naar een redacteur voor mijn boek ’No Limit Parenting’ kwam ik via Jolanda Pikkaart bij Marije terecht. En er was meteen een klik! Marije is betrokken, trof meteen de goede toon en werkte systematisch en snel. Wat ik vooral prettig vond, was dat ze mijn manuscript met veel respect behandelde. Ze bleef dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar haalde daar feilloos de inconsistenties uit en deed heel precies stukjes bijschaven waardoor het verhaal steviger werd. Mijn boek is er tekstueel beter van geworden, terwijl mijn ‘stem’ behouden bleef. Ook gaf ze me tips voor de promotie van mijn boek en ging er heel flexibel mee om, toen ik halverwege besloot een hoofdstuk toe te voegen. Ik kan Marije zeker aanbevelen om genoemde redenen, maar bovenal is Marije ook een fijn mens om mee te werken!
Monique Daal, www.nolimitparenting.com
De beste stap die ik nam in mijn proces van mijn boek schrijven, was om jou te bellen! Ik vertelde het verhaal van mijn middelste zoon en dat ik daar een echt boek van wilde laten drukken. Het moest alleen eerst geredigeerd worden en of jij dat voor mij wilde doen. Jouw reactie was enthousiast en begripvol en jij vond het meteen een goed plan. Jij dook in het manuscript en stelde mij ook vragen tijdens onze gesprekken, als iets niet duidelijk was. Je hielp met het schrappen en verplaatsen van de tekst, zodat het een goed leesbaar boek werd. En dat is het geworden, want ik hoor alleen maar goede berichten over dat ze niet kunnen stoppen met lezen en het in één ruk uitlezen. Ook gaf ik aan, dat het mijn verhaal moest blijven en daar heb jij naar geluisterd. Daar vind ik jou overigens een kanjer in; goed luisteren. Nadat jij alles in het boek overzichtelijk had gemaakt en ik de volgende stap moest zetten, bleef jij mij tussendoor aanmoedigen, als een echte coach bleef jij langs de zijlijn staan! Denk je erover om iets met het schrijven te doen, dan kan ik maar éen ding zeggen: bel Marije!
Wendy Teeuwen, www.vertrouwopjeintuitie.nl

Stacks Image 1610
Stacks Image 1612
Stacks Image 1651
Stacks Image 1648
Stacks Image 1608
Stacks Image 1690
Stacks Image 1654
Stacks Image 1696
Stacks Image 1693
Stacks Image 1698


Extra service