Over Marije
Als kleuter ging er een wereld van taal voor mij open. Niet vreemd dat ik communicatie ging studeren in Amsterdam. Een mooie loopbaan volgde, als bedrijfsjournalist, communicatieadviseur en leidinggevende bij de meest prachtige bedrijven. Het communicatievak is breed en ik verlangde naar meer specialisatie. Na een aantal bezoeken aan een schrijfcafé, het volgen van diverse schrijfcursussen en NLP-opleidingen vielen ineens alle puzzelstukjes op hun plek. Ineens wist ik wanneer ik in mijn kracht zit en vleugeltjes krijg. Als ik mensen met zichzelf en met elkaar kan laten verbinden. Als ik kan schrijven. Als ik anderen iets kan leren of meegeven. Daarom houd ik mijn gave niet geheim, maar deel ik het met jou.
Ik opende in februari 2014 de deuren van mijn eigen onderneming: Schrijfzin. Inmiddels had ik 16 jaar ervaring in het communicatievak, dus ik ben breed inzetbaar. Als schrijfcoach & -trainer geef ik diverse workshops. Daarnaast help ik organisaties en ZZP’ers met redactie- en contentvraagstukken. Ook werk ik als freelance communicatieadviseur of tekstschrijver voor bedrijven. Hiermee volg ik mijn passie, geniet ik van de afwisseling en verbind ik mij met prachtige mensen en organisaties.

Een prettige bijkomstigheid van je passie volgen, is dat het aanstekelijk werkt. Maak kennis met Marije en je weet wat ik bedoel. Ze was altijd al een mooi mens en 'communicatiekanjer' en met haar eigen bedrijf Schrijfzin komt ze nu volledig tot haar recht!
Sytske Flores
Marije inspireerde me al als medestudent tijdens de NLP-practitioner door haar enthousiasme, openheid en warme belangstelling voor anderen. Deze eigenschappen komen in haar rol als schrijfcoach perfect tot hun recht.
Nellie Rietkerk

Dromen durven doen