Teksten die raken
Als tekstschrijver en schrijfcoach dompel ik mij graag onder in jouw organisatie. Ik schrijf teksten vanuit verbinding, met jou, met de geïnterviewde, met je bedrijf. Waarom? Omdat ik de lezers wil raken. De teksten die ik voor jou schrijf of redigeer, geven een kriebel, een verlangen, een behoefte, een traan of een lach bij de lezer. Dan gebeurt er namelijk wat en komt jouw lezer in actie.
Dus ja, ik schrijf doelgericht en recht vanuit jouw (bedrijfs)hart. Als tekstschrijver, redacteur of content manager. Mijn grootste passie is interviewen. Ik kan goed luisteren en voer graag mooie gesprekken, om tot de kern komen. Om het vervolgens uit te werken in een prachtig artikel met pakkende citaten.

Ik werk voor diverse bedrijven als freelancer of op basis van een detacheringscontract, zodat ik verantwoordelijk ben voor alle content. Een hele zorg minder!

Als freelance tekstschrijver of schrijfcoach werk(te) ik o.a. voor:

Stacks Image 365
Stacks Image 576
Stacks Image 640
Stacks Image 3284
Stacks Image 6324
Stacks Image 637
Stacks Image 582
Stacks Image 363
Stacks Image 631
Stacks Image 361
Stacks Image 689
Stacks Image 579

Sinds Marije is toegtreden tot ons redactieteam voor de klantennieuwsbrief, is er rust. Marije neemt namelijk de grootste taak voor mij uit handen: het najagen van collega’s om teksten aan te leveren en daar waar nodig te redigeren in een artikel dat lekker wegleest. Het scheelt mij twee volle dagen werk die ik nu aan andere activiteiten kan besteden. Ik krijg alle artikelen voor de nieuwsbrief kant-en-klaar aangeleverd zodat ik het direct kan verwerken in de nieuwsbrieventool die we gebruiken. Marije is in dat opzicht voor mij een absolute aanwinst, ze ondersteunt, ze is een goede sparringspartner, heeft frisse ideeën en laat de schrijver in zijn/haar waarde. En dat alles maakt haar uniek in wat ze doet. Ik zou haar dan ook zonder bedenkingen aanbevelen aan anderen. Dank je wel Marije, fijn dat ik je in mijn team heb.
Joke Brons, ZF Services Nederland B.V.
Als je op zoek bent naar een deskundige, creatieve, punctuele, betrokken, bevlogen, enthousiaste en professionele tekstschrijver / redacteur / schrijfcoach, dan zou ik zeggen: je hebt haar gevonden. Niet alleen als mens, ook als professional is Marije in een woord geweldig. Ze heeft al meerdere opdrachten voor ons gedaan en haar werk is altijd goed, volledig en zorgvuldig en op tijd. Het is heerlijk om werk uit te besteden aan Marije omdat ze ons echt 'ontzorgt' met betrekking tot het schrijven van heel diverse teksten (website, lesmateriaal, nieuwsbrieven e.d.). Daarnaast heb ik ook een workshop van Marije gevolgd en dat was ook super. Inspirerend, waardevol, enthousiasmerend en persoonlijk. Net zoals Marije zelf.
Ingrid Smit, www.a2a.nl

Freelance tekstschrijver voor: