Strippenkaart eindredactie
Ik kom geregeld schrijffouten tegen in blogs, nieuwsbrieven, e-books en op websites. Heel begrijpelijk, want een foutje is snel gemaakt en je wordt soms zelf een beetje blind voor je eigen teksten. Maar het is jammer als je daardoor een onprofessionele indruk maakt en jouw lezers vervolgens afhaken.

Ik ben gek op taal, op spelen met woorden. Ik schrap alle stopwoorden, overbodige tussenwoorden, maak van passieve actieve zinnen, haal natuurlijk alle foutjes eruit en let op consistent gebruik van interpuncties. Ik houd namelijk van duidelijke taal en wil dat jouw sprankeling doorklinkt in de tekst.

Ik kan al jouw schrijfsels nog even checken (binnen 48 uur) op spelling, grammatica, typefoutjes en interpuncties. Zodat jij er zeker van bent dat jouw publicaties altijd foutloos zijn. Dit geldt ook voor cursusmateriaal, opleidingsgidsen en proefdrukken.

10 strippen voor € 95,- (ex btw)


Ik ben de vaste eindredacteur voor:

Stacks Image 1074
Stacks Image 2817
Stacks Image 3292
Stacks Image 2823
Stacks Image 2778
Stacks Image 2862
Stacks Image 2781
Stacks Image 659
Stacks Image 2820
Stacks Image 708
Stacks Image 711
Stacks Image 714
Stacks Image 2775
Stacks Image 2859
Stacks Image 716

Als Marije een schrijftraining geeft, dan stromen de blogs uit je pen. Als je ook nog met je voeten in de zee staat, dan wil je niet meer naar huis. Daarnaast is ze ook nog eindredacteur voor verschillende boeken van mijn klanten als schrijfcoach. Dus heb je schrijfzin, dan is Marije de juiste keuze.
Jolanda Pikkaart, www.jolandapikkaart.nl
Wat word ik toch blij van jou! Heerlijk je suggesties, ik voel me rijk met jouw fijne feedback! Snelle reactie ook trouwens, dank je wel. Je biedt me niet alleen correcties en suggesties, je geeft me er ook energie en vertrouwen bij cadeau!
Inge van der Wijden, www.coachinge.nu
Heerlijk Marije, wat ben jij hier toch goed in… Jij bouwt altijd een goud randje om een verhaal. #loveit
Astrid Kies, www.astridkies.nl
Ik vier Marije, die kan toveren met woorden en mijn artikel voor Vrouw & Passie weer zo mooi rond heeft gemaakt.
Suzanne Groenstege, www.suzannegroenstege.nl

Werkwijze strippenkaart