(e)Boekredactie
Ik heb van diverse auteurs hun manuscript of ebook mogen redigeren. Voor mij is dat echt een cadeautje om te doen. Ik houd namelijk enorm van lezen en wil als perfectionist dat er geen foutje meer in staat.
Ik check jouw manuscript of ebook op spelling, grammatica, duidelijke en begrijpelijk taal, interpuncties en consistent taalgebruik.
Ik lever een prijsopgaaf op maat, afhankelijk van het aantal woorden. Neem hierover contact me mij op.

'Jeetje, wat schrijf jij fijn’ was het eerste wat Marije mij aan feedback gaf. Marije gaf mij vertrouwen het boek tot een mooi geheel te maken. Ze heeft me geholpen met titels van mijn hoofdstukken scherper te maken, opbouw van het voorwoord en achterflaptekst en diverse taalfoutjes. Mijn inhoud mocht blijven zoals die was. Marije heeft me ook geholpen met een tekst die ik kon gebruiken om uitgevers te benaderen. En dat heeft volgens mij echt geholpen om een uitgever enthousiast te krijgen. Toen ik dit boek - 'Het leven aanvaarden met mindfulness en zelfcompassie' - bij de uitgever aanleverde, reageerde de uitgever dat het perfect was aangeleverd. En naast dit alles ben je vooral een heel prettig persoon om mee te werken. Dank je wel daarvoor Marije.
Anurag ten Klooster, www.academievoorleven.nl
In mijn zoektocht naar een redacteur voor mijn boek ’No Limit Parenting’ kwam ik via Jolanda Pikkaart bij Marije terecht. En er was meteen een klik! Marije is betrokken, trof meteen de goede toon en werkte systematisch en snel. Wat ik vooral prettig vond, was dat ze mijn manuscript met veel respect behandelde. Ze bleef dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar haalde daar feilloos de inconsistenties uit en deed heel precies stukjes bijschaven waardoor het verhaal steviger werd. Mijn boek is er tekstueel beter van geworden, terwijl mijn ‘stem’ behouden bleef. Ook gaf ze me tips voor de promotie van mijn boek en ging er heel flexibel mee om, toen ik halverwege besloot een hoofdstuk toe te voegen. Ik kan Marije zeker aanbevelen om genoemde redenen, maar bovenal is Marije ook een fijn mens om mee te werken!
Monique Daal, www.nolimitparenting.com
De beste stap die ik nam in mijn proces van mijn boek schrijven, was om jou te bellen! Ik vertelde het verhaal van mijn middelste zoon en dat ik daar een echt boek van wilde laten drukken. Het moest alleen eerst geredigeerd worden en of jij dat voor mij wilde doen. Jouw reactie was enthousiast en begripvol en jij vond het meteen een goed plan. Jij dook in het manuscript en stelde mij ook vragen tijdens onze gesprekken, als iets niet duidelijk was. Je hielp met het schrappen en verplaatsen van de tekst, zodat het een goed leesbaar boek werd. En dat is het geworden, want ik hoor alleen maar goede berichten over dat ze niet kunnen stoppen met lezen en het in één ruk uitlezen. Ook gaf ik aan, dat het mijn verhaal moest blijven en daar heb jij naar geluisterd. Daar vind ik jou overigens een kanjer in; goed luisteren. Nadat jij alles in het boek overzichtelijk had gemaakt en ik de volgende stap moest zetten, bleef jij mij tussendoor aanmoedigen, als een echte coach bleef jij langs de zijlijn staan! Denk je erover om iets met het schrijven te doen, dan kan ik maar éen ding zeggen: bel Marije!
Wendy Teeuwen, www.vertrouwopjeintuitie.nl

Boeken:

Stacks Image 6320
Stacks Image 6363
Stacks Image 6314
Stacks Image 6332
Stacks Image 6341
Stacks Image 6317

E-books:

Stacks Image 6335
Stacks Image 1651
Stacks Image 6297
Stacks Image 6303
Stacks Image 6300

Magazines & handboeken:

Stacks Image 6343
Stacks Image 6370
Stacks Image 6287
Stacks Image 1690
Stacks Image 1698
Stacks Image 6368


Extra service