(e)Boekredactie
Ik heb van diverse auteurs hun manuscript of ebook mogen redigeren. Voor mij is dat echt een cadeautje om te doen. Ik houd namelijk enorm van lezen en wil als perfectionist dat er geen foutje meer in staat.
Ik check jouw manuscript of ebook op spelling, grammatica, duidelijke en begrijpelijk taal, interpuncties en consistent taalgebruik. Ook denk ik mee over een logische opbouw, structuur, hoofdstukindeling en -volgorde, indien je dat wenst. Ik verplaats mij in jouw ideale lezer en zet mijn kritische bril op, zodat het eindresultaat van jouw manuscript gewoon perfect is. Voor minder doe ik het niet.
Ik lever een prijsopgaaf op maat, afhankelijk van het aantal woorden. Neem hierover contact me mij op.

Stacks Image 6464
Stacks Image 6490
Jeetje, wat schrijf jij fijn’ was het eerste wat Marije mij aan feedback gaf. Marije gaf mij vertrouwen het boek tot een mooi geheel te maken. Ze heeft me geholpen met titels van mijn hoofdstukken scherper te maken, opbouw van het voorwoord en achterflaptekst en diverse taalfoutjes. Mijn inhoud mocht blijven zoals die was. Marije heeft me ook geholpen met een tekst die ik kon gebruiken om uitgevers te benaderen. En dat heeft volgens mij echt geholpen om een uitgever enthousiast te krijgen. Toen ik dit boek - 'Het leven aanvaarden met mindfulness en zelfcompassie' - bij de uitgever aanleverde, reageerde de uitgever dat het perfect was aangeleverd. En naast dit alles ben je vooral een heel prettig persoon om mee te werken. Dank je wel daarvoor Marije.
Anurag ten Klooster, www.anurag.nl

Stacks Image 6471
Stacks Image 6492
In mijn zoektocht naar een redacteur voor mijn boek ’No Limit Parenting’ kwam ik via Jolanda Pikkaart bij Marije terecht. En er was meteen een klik! Wat ik vooral prettig vond, was dat ze mijn manuscript met veel respect behandelde. Ze bleef dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar haalde daar feilloos de inconsistenties uit en deed heel precies stukjes bijschaven waardoor het verhaal steviger werd. Mijn boek is er tekstueel beter van geworden, terwijl mijn ‘stem’ behouden bleef. Ook gaf ze me tips voor de promotie van mijn boek en ging er heel flexibel mee om, toen ik halverwege besloot een hoofdstuk toe te voegen. Ik kan Marije zeker aanbevelen om genoemde redenen, maar bovenal is Marije ook een fijn mens om mee te werken!
Monique Daal, www.moniquedaal.com

Stacks Image 6478
Stacks Image 6494
De beste stap die ik nam in mijn proces van mijn boek schrijven, was om jou te bellen! Ik vertelde het verhaal van mijn middelste zoon en dat ik daar een echt boek van wilde laten drukken. Het moest alleen eerst geredigeerd worden en of jij dat voor mij wilde doen. Jouw reactie was enthousiast en begripvol en jij vond het meteen een goed plan. Jij dook in het manuscript en stelde mij ook vragen tijdens onze gesprekken, als iets niet duidelijk was. Je hielp met het schrappen en verplaatsen van de tekst, zodat het een goed leesbaar boek werd. En dat is het geworden, want ik hoor alleen maar goede berichten over dat ze niet kunnen stoppen met lezen en het in één ruk uitlezen. Ook gaf ik aan, dat het mijn verhaal moest blijven en daar heb jij naar geluisterd. Daar vind ik jou overigens een kanjer in; goed luisteren. Nadat jij alles in het boek overzichtelijk had gemaakt en ik de volgende stap moest zetten, bleef jij mij tussendoor aanmoedigen, als een echte coach bleef jij langs de zijlijn staan! Denk je erover om iets met het schrijven te doen, dan kan ik maar éen ding zeggen: bel Marije!
Wendy Teeuwen, www.vertrouwopjeintuitie.nl

Boeken:

Stacks Image 6377
Stacks Image 6441
Stacks Image 6455
Stacks Image 6458
Stacks Image 6379
Stacks Image 6381
Stacks Image 6383
Stacks Image 6385
Stacks Image 6448
Stacks Image 6451

E-books:

Stacks Image 6420
Stacks Image 6422
Stacks Image 6415
Stacks Image 6427
Stacks Image 6429
Stacks Image 6395

Magazines & handboeken:

Stacks Image 6397
Stacks Image 6403
Stacks Image 6401
Stacks Image 6461
Stacks Image 6431


Extra service